Screen:

Rozdzielczość: 320x240 (Ale gra się na 240x320 ponieważ sterować da się tylko klawiaturą numeryczną)
PS. To mój pierwszy post więc jeżeli robię coś nie tak to proszę o poprawę.
|
Kultowa gra Super Mario Bros już teraz na Waszych telefonach!
Screen: ![]() Rozdzielczość: 320x240 (Ale gra się na 240x320 ponieważ sterować da się tylko klawiaturą numeryczną) PS. To mój pierwszy post więc jeżeli robię coś nie tak to proszę o poprawę.
Ostatnio edytowano 15 lut 2010, 16:04 przez umbakikimamba, łącznie edytowano 4 razy
Nokia E66 + 8GB MicroSD Kingston + ominięcie certyfikatów + N-GAGE 2.0 + Sygic Mobile Maps 10 v.8.06
Nokia 3310 -> Nokia 3100 -> SE k300i -> SE k700i -> Nokia 6020 -> Nokia 6021 -> Nokia E66 "Schowaj nóż, otwórz pięść podaj rękę, Jah Jah mówi: "nie zabijaj" więc nie będę! Niech każdy człowiek Nyahbinghi bije w bęben, ziemski lew. Miłość jest fundamentem! |
|
|
Proszę więcej screenów, najlepiej pełnowymiarowych (wstawionych przez link bezpośredni)
i dopisek jaka(/ie) to rozdzielczość(i). Jesli fotosik nie zezwala na linki bezpośrednie, wrzuć screeny na imageshack. >>> Regulamin | Pomoc techniczna | Gry i Aplikacje Java | Szukaj zanim zapytasz! <<<
|
|
![]() |
Nie da się zainstalować: wyskakuje "autoryzacja nie powiodła się"
Brecht to zdrowie
![]() |
|
Zainstaluj plik z rozszerzeniem *.jar
U mnie wszystko hula aż miło. Znakomity pożeracz czasu.
Nokia E66 + 8GB MicroSD Kingston + ominięcie certyfikatów + N-GAGE 2.0 + Sygic Mobile Maps 10 v.8.06
Nokia 3310 -> Nokia 3100 -> SE k300i -> SE k700i -> Nokia 6020 -> Nokia 6021 -> Nokia E66 "Schowaj nóż, otwórz pięść podaj rękę, Jah Jah mówi: "nie zabijaj" więc nie będę! Niech każdy człowiek Nyahbinghi bije w bęben, ziemski lew. Miłość jest fundamentem! |
|
? Najkrótsza gra w jaką w życiu grałem pożarła mi z 7 minut.
|
|
|
No widzisz, ale istota tej gry polega na tym, że za każdym razem zaczynamy od początku.
|
|
To już lepiej mieć vnesa i save-ować sobie mario
Bo mam odwagę marzyć i cholerny upór by pragnienia prawdą się stały
![]() Jedna miłość,jedna wiara,jeden cel ![]() "Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość." ![]() |
|
|
bastek1215, to już nie to samo co na starym, poczciwym Pegasusie...
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: sauron i 1 gość