Spb TV
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
|
Chyba już ktoś o tym pisał. Jeśli znasz jakąś stację, która udostępnia swój sygnał przez internet możesz ją zarekomendować na stronie producenta programu.
|
|
|
aplikacja działa na s60v5
testował kolega na 5800xm ![]() EDIT:ja mam polski kanał ESKA TV i lecą normalnie polskie nuty ogólnie mam z 40 kanałów i wszystkich nie sprawdzałem jeszcze
Bo mam odwagę marzyć i cholerny upór by pragnienia prawdą się stały
![]() Jedna miłość,jedna wiara,jeden cel ![]() "Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość." ![]() |
|
|
Na n95 śmiga super płynnie, nawet eska tv jest
![]() Żeby tylko tych kanałow było 40. Jest ich sporo więcej. Są takie perełki jak Eska TV, SportItalia 24, RTL 102,5, Rtl itp.
|
|
![]() |
u mnie jest napisane nie mozna odtworzyc kanału. nokia 6730classic wpsiałem hasło i sie nie da ogladac jak klikam to lipa
|
![]() |
Na E52 działa bez problemu. Instalowałem na karte pamięci.
|
![]() |
Mi na E63 chodzi idealnie. Jedno co mnie zaciekawiło i pozytywnie zdziwiło to program Orange Sport
Nokia E63 + 8GB microSDHC + Philips SHE9550
|
|
witam
Zauważyłem, ze z dnia na dzień coraz więcej kanałów staje się płatnych (Kanał Premium). Czy jest jakaś możliwość aby dalej je oglądać. W szczególności chodzi mi o kanały muzyczne np NRJ hits itp. Jeszcze wczoraj nie było z tym problemów... Dziś już niestety takowe są. Na dodatek nawet nie ma możliwości w programie wykupić lub w jakiś inny sposób odblokować licencję na te kanały. Jeżeli ktoś wie jak temu zaradzić to proszę o pomoc. Pzdr |
|
![]() |
dzialaja wam jakies kanaly? bo u mnie pisze "Nie można otworzyć kanału" i tak na kazdym jest
łącze się przez wifi, telefon to nokia e51
|
![]() |
U mnie wszystkie kanały działają, nie licząc tych które stały się płatne. (Nokia E51)
|
![]() |
a trzeba do tego programu jeszcze cos? jakis flash itp? bo moze dlatego u mnie nie dziala
sprawdzalem tez u bracika na telefonie (nokia e71) i to samo mu wywala, ze nie da sie oglądać net po wifi normalnie smiga, nie wiem czemu tak jest
|
![]() |
w tej aplikacji wszystkie te kanały są dostępne w internecie i nie wymagają abonamentu więc nie liczyłbym na to ,by prócz darmowych online kanałów coś było więcej
|
![]() |
Mam N95 8GB i mam problem - mimo, że jestem w zasięgu wifi żre mi kase z pakietu transfery z Plusa. Da się jakoś ustawić połączenie??
|
![]() |
Nie pojawia mi się nic takiego, w tym problem.
|
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3