Wszystko działa tak jak należy.

Nazwa: YouTube for Mobile
Wersja: 2.0
Format: *.sisx
Rozmiar: 834KB
Język: Angielski
Testowane na Nokii E63
|
Najnowsza wersja aplikacji YouTube for mobile w formacie *.sisx
Wszystko działa tak jak należy. ![]() ![]() ![]() Nazwa: YouTube for Mobile Wersja: 2.0 Format: *.sisx Rozmiar: 834KB Język: Angielski Testowane na Nokii E63 Ostatnio edytowano 20 mar 2009, 20:44 przez Iamthelaw, łącznie edytowano 2 razy
Nokia E63 + SanDisk 8GB
|
|
|
No muszę przyznac ,że programik bardzo ładnie wykonany i nareszcie ładna ikonka .Gratuluje mirrora .
![]() Sony Ericsson T230 / Samsung SGH X150 / Samsung SGH J600E / Nokia E51 + Kingston MicroSDHC 4GB + N-gage 2.0 + Nokia BH-212 N-gage 2.0 ~ piotreks89 |
|
![]() |
No to gitara to jakie chcesz piwko ?
|
![]() |
Istnieje mozliwośc zapisania oglądanego filmu?
|
![]() |
Dziwny problem mam z niektórymi filmkami przez ten program mianowicie obraz i dźwięk chodzą bardzo szybko. Wy też tak macie?
Nokia N82 Hacked Edition
Nick n-gage: monki91 |
|
mi jakos nichce dzialac pisze ze niemoze otworzyc pliku z powodu flash
moze na noki n81 8gb youtube poprostu niedziala ;( Nick na N-Gage
piotrek478 |
|
|
Nowy YouTube dla Symbiana s60v3
Nazwa: YouTube Wersja: 2.2.6 Rozmiar: 883KB (przy instalacji nawet 2MB) Format: *.sisx Język: Angielski (chyba, że chcecie używać hiszpańskiego albo francuskiego) Testowane na Nokii N82. Pozbyto się błędu szybkiego odtwarzania video i dźwięku ! Działa zdecydowanie szybciej niż wersja m.youtube.com, łatwa obsługa, pokazuje filmy pokrewne (szybki skrót - "7"), opcjonalne i ładne menu głowne (szybki skrót - "3") ładna ikonka nie można wstawiać komentarzy Download: Sprawdź to sam:http://je.pl/uexz
NOKIA 3410 NOKIA 7250i SONY ERICSSON k750i NOKIA N82 Black (Hacked)POMOGŁEM ? Postaw piwko - mam skończone 18 lat ![]() |
|
![]() |
a ja mam zupelnie inne pytanie, taki filmik pewnie troche wazy mimo ze ogladam przez telefon, i wlasnie tu pojawia sie moje pytanie ile mniej wiecej moze miec zalozmy 3 minutowy film?
|
![]() |
Ta nowsza wersja chodzi normalnie nie przyśpiesza już filmików
Dzieki
Nokia N82 Hacked Edition
Nick n-gage: monki91 |
![]() YouTube v2.4.4 Najnowsza wersja popularnego programu. Zmiany: Możliwość logowania się na swoje konto Możliwość kopiowania linku danego filmu. Możliwość wyboru filmów wg kategorii Testowane - Nie Waga - około 1.10mb Język - Polski Bo mam odwagę marzyć i cholerny upór by pragnienia prawdą się stały
![]() Jedna miłość,jedna wiara,jeden cel ![]() "Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość." ![]() |
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: bigrambo, William i 1 gość