? Ps. sorki za post widzę date postu ^^
|
Jest jakas określona liczba wymaganego ramu aby odpalić win 98
? Ps. sorki za post widzę date postu ^^ Paraside -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
Mam nadzieje że ktoś śledzi jeszcze ten temat:)
Mam pare pytań. Czy jak już będę miał wgrany system to będą mi działały programy które normalnie działają na win? Zamiast myszki będę mógł używać rysika bez żadnych problemów? czy nie ma problemu z zmianą później z powrotem na ustawienia fabryczne. Aha i czy ten windows zastąpi mi całkowicie oprogramowanie w telefonie czy nadal będę miał możliwość używania normalnego menu i telefonu? |
|
Jakuz, proponuje przed zadaniem pytania przeczytać temat. Raczej nie uruchomisz żadnego programu/instalacji gdyż po prostu te windowsy krótko mówiąc nie chodzą najlepiej a nawet chodzą bardzo źle. Nie zastąpi Ci to oprogramowania, będzie to zwykły program odpalany poprzez wejście do folderu aplikację i kliknięcie odpowiedniej ikonki. Nadal będziesz miał wszystkie funkcje telefonu
|
|
![]() |
Dobra dzięki, poprostu na innym forum wyczytałem dość dobrą opinię na ten temat i ktoś coś mówił o odpalaniu aplikacji na windowsie ale wolałem się upewnić
|
![]() |
no fajne, tylko bardzo prosze zeby ktos re-uploadowal!
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość