Kolejna część naszych simsów.Tym razem wyruszamy w podróż.Gra w polskiej wersji językowej.

Testowane - Nie
Waga - Około 750kb
Język - Polski
Producent - EA
Rozdzielczość - 240x320
|
The Sims 3 Wymarzone Podróże PL
Kolejna część naszych simsów.Tym razem wyruszamy w podróż.Gra w polskiej wersji językowej. ![]() ![]() Testowane - Nie Waga - Około 750kb Język - Polski Producent - EA Rozdzielczość - 240x320 Bo mam odwagę marzyć i cholerny upór by pragnienia prawdą się stały
![]() Jedna miłość,jedna wiara,jeden cel ![]() "Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość." ![]() |
|
|
Link nie działa. Pojawia się komunikat niepoprawny adres czy coś podobnego ...
|
|
|
wiktor, poprawiono
Bo mam odwagę marzyć i cholerny upór by pragnienia prawdą się stały
![]() Jedna miłość,jedna wiara,jeden cel ![]() "Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość." ![]() |
|
|
bastek1215, dzięki ;D gra jest super ^^ nie mogę się oderwać ;]
|
|
|
Cieszę się bardzo
Mi się takie gry nie podobają,nawet mam na kompie simsy 3 ale nie gram w to...
|
![]() |
Hehe, na E51 sie instaluje,ale nie włacza;] nawet po restarcie koma nic nie działa. ciekaw jestem czy ktos miał tez cos takiego z ta gierka??
|
|
SebaCRB, spróbuj parę razy kliknąć w ikonkę i gry aż w końcu załapie
sam tak mam z paroma grami :
|
|
SebaCRB, mi działa bez problemu ;)
|
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tamides, Van_Hoover i 0 gości