Assassin's Creed na s60v2!!!

Gry przeznaczone na telefony:
Nokia 7650, 3600, 3620, 3650, 3660, N-Gage, N-Gage QD, 6600, 3230, 6260, 6620, 6670, 7610, 6630, 6680, 6681, 6682, N70, N72, N90
Panasonic X700, X800
Samsung: SGH-D720, SGH-D730, SGH-Z600
Sendo X, X2 Siemens SX1 Lenovo P930
Awatar użytkownika
ECCO
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 767
Rejestracja: 13 sie 2007, 21:05
Lokalizacja: Kraków/Skawina
Kontakt:

Assassin's Creed na s60v2!!!

Post autor: ECCO » 28 cze 2008, 00:07

Assassin's Creed
Grę myślę że każdy zna z Pc/Konsoli i prawdopodobnie kojarzycie o co w niech chodzi :P
Niezła grafika 3D, grywalność też stoi na dobrym poziomie, gra jest warta zainstalowania :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Download:



style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-7480177972490305"
data-ad-slot="6169400291">



mirror


style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-7480177972490305"
data-ad-slot="6169400291">



ps. Hihacz thx za info :)
Czas na emeryturę :)
http://www.tuner.webig.pl/

Awatar użytkownika
ECCO
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 767
Rejestracja: 13 sie 2007, 21:05
Lokalizacja: Kraków/Skawina
Kontakt:

Post autor: ECCO » 10 lip 2008, 21:46

mógłbyś z adresu zrobić link.

Nie mógłbym, ponieważ w regulaminie (który zapewne czytałeś) nakazuje dawania linku w tagu [code]!
Czas na emeryturę :)
http://www.tuner.webig.pl/

kowal147
-#10
-#10
Posty: 11
Rejestracja: 20 paź 2008, 21:47
Lokalizacja: wawa

Re: Assassin's Creed na s60v2!!!

Post autor: kowal147 » 28 paź 2008, 16:59

Gra bardzo fajna :D zamiast sie uczyc to grywam w nia na lekcji. :D BArdzo wciagajaca

daniello_16
Posty: 3
Rejestracja: 30 paź 2008, 20:10

Re: Assassin's Creed na s60v2!!!

Post autor: daniello_16 » 02 lis 2008, 20:36

Witam witam gierka spoxs ale mam nokie n90 i niechodzi:( czy musze miec specjalna wersje pod mojego fonika?

mechatronik
Posty: 1
Rejestracja: 22 mar 2009, 09:28

Re: Assassin's Creed na s60v2!!!

Post autor: mechatronik » 24 mar 2009, 20:29

mogłby ktos zrobic reupload?

MichoxD
-#10
-#10
Posty: 33
Rejestracja: 20 mar 2009, 22:11

Re: Assassin's Creed na s60v2!!!

Post autor: MichoxD » 25 mar 2009, 10:59

dołączam się do posta wyżej xD

dominik0000000001
Posty: 1
Rejestracja: 22 mar 2009, 17:34

Re: Assassin's Creed na s60v2!!!

Post autor: dominik0000000001 » 25 mar 2009, 13:52

reupload proszeee

ODPOWIEDZ