[s60v1 & v2] Quake I

Gry przeznaczone na telefony:
Nokia 7650, 3600, 3620, 3650, 3660, N-Gage, N-Gage QD, 6600, 3230, 6260, 6620, 6670, 7610, 6630, 6680, 6681, 6682, N70, N72, N90
Panasonic X700, X800
Samsung: SGH-D720, SGH-D730, SGH-Z600
Sendo X, X2 Siemens SX1 Lenovo P930
Awatar użytkownika
ECCO
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 767
Rejestracja: 13 sie 2007, 21:05
Lokalizacja: Kraków/Skawina
Kontakt:

Post autor: ECCO » 05 mar 2008, 21:38

Iro, tu chodzi o pamięć ram.
Musisz użyć programu freemem,
link:


style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-7480177972490305"
data-ad-slot="6169400291">

Czas na emeryturę :)
http://www.tuner.webig.pl/

Iro
-#10
-#10
Posty: 11
Rejestracja: 19 paź 2007, 23:02
Lokalizacja: Kie³pino

Quake

Post autor: Iro » 06 mar 2008, 17:38

no dobra sciagne i zobacze co mi z tego wyjdzie bo bym chetnie pgra³ na fonie w Quake

[ Dodano: 06-03-08, 18:01 ]
i nic uzy³êm programu i nic nie da³o... dalej ten sam komunikat

"NOT ENOUGHT MEMORY FREE; CHECK DISK SPACE"
Iro

Awatar użytkownika
Morfeusz
-#admin
-#admin
Posty: 598
Rejestracja: 13 sie 2007, 18:11
Lokalizacja: Skawina
Kontakt:

Post autor: Morfeusz » 07 mar 2008, 17:33

może usuń coś z dysku c ... w końcu pamięć wirtualna nie :)

gogo_one
Posty: 2
Rejestracja: 16 gru 2007, 12:36
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: gogo_one » 18 mar 2008, 10:35

gogo_one pisze:kurna panowie pomozcie mi!! kupilem n70, mam ja 1dzien, probuje skopiowac quake na karte i jest ok. robie tak jak jest napisane.ale jak probiuje odpalic plik quakes60.exe to wyskakuje: "nie mozna uruchomic pliku ze wzgledow bezpieczenstwa".. HELP!


pomog³a wymiana karty pamiêci z oryginalnej na 2gb

genialna giera, troche sie w nia powczuwam, tylko sterowanie na tel jest do kitu :P

Awatar użytkownika
poldek011
-#10
-#10
Posty: 41
Rejestracja: 13 sty 2008, 12:19
Lokalizacja: Snk
Kontakt:

Post autor: poldek011 » 02 maja 2008, 20:00

fajna gierka kiedys w nia gralem :P POLECAM! :!: :D :D :8
S55,My-x1,n6600 1gb,V3,W800i,sx1 ;DD Jak Juz Tu Jestes To Kliknij

Tu Tez Kliknij!!! Prosze... xD


Obrazek

mateusz92922
-#10
-#10
Posty: 12
Rejestracja: 28 sty 2008, 15:39
Lokalizacja: ja jestem?

Post autor: mateusz92922 » 22 maja 2008, 12:25

Istnieje mo¿liwo¶æ odpalenia tego Quake na mojej N73. Je¿eli to jest mo¿liwe proszê o pomoc w tym... Próbowa³em tego Quake z tego tematu i nic, w ogóle nie chce odpaliæ na moim fonie

Awatar użytkownika
sebowsky
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 1305
Rejestracja: 16 paź 2007, 17:54
Lokalizacja: Czarny Dunajec
Kontakt:

Post autor: sebowsky » 22 maja 2008, 12:38

Bo to jest wersja v2 a Ty, drogi kolego masz symbiana v3 zajrzyj tutaj:


style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-7480177972490305"
data-ad-slot="6169400291">

Obrazek

Awatar użytkownika
Const
-#30
-#30
Posty: 191
Rejestracja: 02 lis 2007, 20:04
Kontakt:

Post autor: Const » 06 lip 2008, 18:47

Na E65 nie ma. Quake jest tylko na:

- S60v1
- S60v2
- wybrane S60v3 (z prockiem ARMV6 (np. N95); ARM926 nie jest obsługiwany :()
Obrazek

Problem z certyfikatami? Kliknij tutaj :).

DJ Constrance's Streemo

Awatar użytkownika
Const
-#30
-#30
Posty: 191
Rejestracja: 02 lis 2007, 20:04
Kontakt:

Post autor: Const » 07 lip 2008, 18:53

No właśnie na tej stronie jest Quake którego opisałem

- wybrane S60v3 (z prockiem ARMV6 (np. N95); ARM926 nie jest obsługiwany :( )


Jeśli masz procesor ARM926, zapomnij, w każdym razie, uzupełnij profil o model telefonu.
Obrazek

Problem z certyfikatami? Kliknij tutaj :).

DJ Constrance's Streemo

ODPOWIEDZ