Tony Hawk Pro Skater N-Gage w SIS.

Gry przeznaczone na telefony:
Nokia 7650, 3600, 3620, 3650, 3660, N-Gage, N-Gage QD, 6600, 3230, 6260, 6620, 6670, 7610, 6630, 6680, 6681, 6682, N70, N72, N90
Panasonic X700, X800
Samsung: SGH-D720, SGH-D730, SGH-Z600
Sendo X, X2 Siemens SX1 Lenovo P930
Awatar użytkownika
zielny
Posty: 6
Rejestracja: 05 cze 2009, 00:32

Tony Hawk Pro Skater N-Gage w SIS.

Post autor: zielny » 21 cze 2009, 15:04

Jak w tytule:).
Na mojej 6630 działa bez żadnego problemu :)
Przy uruchamianiu gry trzeba tylko zrestarować telefon, żeby troche RAMu zwolnic:P

Obrazek



style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-7480177972490305"
data-ad-slot="6169400291">

Ostatnio zmieniony 21 cze 2009, 22:04 przez zielny, łącznie zmieniany 2 razy.
Zrozumie Belg, Jamajczyk, Duńczyk, Włoch, Kubańczyk, Koreańczyk, Niemiec, Grek..Czy Irlandczyk. Polak, Hiszpan, Szwed, a potem Portugalczyk, Słowak, Fin i Czech zrozumie kto tu tańczy !!

__________

Pomogłem?? Daj coś chlusnąć<piwo>

Awatar użytkownika
rodrigez99
-#10
-#10
Posty: 25
Rejestracja: 01 cze 2009, 18:14

Re: Tony Hawk Pro Skater N-Gage w SIS.

Post autor: rodrigez99 » 21 cze 2009, 21:42

ja jak odpalam tez na 6630 to nic sie nie dzieje jakby sie zawiesiło
POMOGŁEM POSTAW PIWOObrazek

Awatar użytkownika
zielny
Posty: 6
Rejestracja: 05 cze 2009, 00:32

Re: Tony Hawk Pro Skater N-Gage w SIS.

Post autor: zielny » 21 cze 2009, 22:07

A przed uruchomieniem gry zrestartowałeś telefon?.
Jeśli tak to spróbuj wrzucić gre folderami na karte, albo zainstaluj gre raz jeszcze. Ja tak zrobilem i sie udało:P
Zrozumie Belg, Jamajczyk, Duńczyk, Włoch, Kubańczyk, Koreańczyk, Niemiec, Grek..Czy Irlandczyk. Polak, Hiszpan, Szwed, a potem Portugalczyk, Słowak, Fin i Czech zrozumie kto tu tańczy !!

__________

Pomogłem?? Daj coś chlusnąć<piwo>

Awatar użytkownika
rodrigez99
-#10
-#10
Posty: 25
Rejestracja: 01 cze 2009, 18:14

Re: Tony Hawk Pro Skater N-Gage w SIS.

Post autor: rodrigez99 » 25 cze 2009, 15:28

nom zrestartowałem ale spróbuje jeszcze raz ja instalnac :]

i nie działa;/
Ostatnio zmieniony 25 cze 2009, 20:33 przez rodrigez99, łącznie zmieniany 1 raz.
POMOGŁEM POSTAW PIWOObrazek

Awatar użytkownika
rodrigez99
-#10
-#10
Posty: 25
Rejestracja: 01 cze 2009, 18:14

Re: Tony Hawk Pro Skater N-Gage w SIS.

Post autor: rodrigez99 » 25 cze 2009, 15:39

nie działa
POMOGŁEM POSTAW PIWOObrazek

Awatar użytkownika
Neo
-#admin
-#admin
Posty: 5037
Rejestracja: 24 sty 2009, 23:34
Lokalizacja: Wielgie
Kontakt:

Re: Tony Hawk Pro Skater N-Gage w SIS.

Post autor: Neo » 25 cze 2009, 15:45

rodrigez99,

używaj opcji edit- a nie piszesz post pod postem
http://androidos.webig.pl
Najbardziej zROOTowany blog w sieci!! Wszystko na temat ROOTowania/Wgrywania CWM na smartfony!!!
http://windowsmania.pl - Forum o Windows Phone

Awatar użytkownika
acidman
-#10
-#10
Posty: 27
Rejestracja: 09 cze 2009, 11:43

Re: Tony Hawk Pro Skater N-Gage w SIS.

Post autor: acidman » 26 cze 2009, 00:20

zamiast resetować tel lepiej zwolnić ram jakimś programem np. freemem, powinno pomóc

Awatar użytkownika
rodrigez99
-#10
-#10
Posty: 25
Rejestracja: 01 cze 2009, 18:14

Re: Tony Hawk Pro Skater N-Gage w SIS.

Post autor: rodrigez99 » 28 cze 2009, 10:21

mam freemem i appman i nic , a free memory mam 10,63
z color fixem tez nie działa :/
POMOGŁEM POSTAW PIWOObrazek

Awatar użytkownika
acidman
-#10
-#10
Posty: 27
Rejestracja: 09 cze 2009, 11:43

Re: Tony Hawk Pro Skater N-Gage w SIS.

Post autor: acidman » 06 lip 2009, 20:22

kurde to juz nie wiem z czym problem, mi thps chodzil na nokii 6600 a tam mniej ramu, moze sprawdz instalke z dzialu n gage

kamil333pl
Posty: 4
Rejestracja: 28 mar 2009, 16:12

Re: Tony Hawk Pro Skater N-Gage w SIS.

Post autor: kamil333pl » 23 sie 2009, 19:32

super gra

Awatar użytkownika
kulone
-#10
-#10
Posty: 20
Rejestracja: 21 cze 2009, 12:18

Re: Tony Hawk Pro Skater N-Gage w SIS.

Post autor: kulone » 22 wrz 2009, 17:16

wiecie co od początku mojego zarejestrowania na tym spoko forum nie znalazłem lepszej gry niż ta

marcinx125
-#20
-#20
Posty: 77
Rejestracja: 25 kwie 2009, 13:18

Re: Tony Hawk Pro Skater N-Gage w SIS.

Post autor: marcinx125 » 23 paź 2009, 17:57

u mnie pisze Out of memory zwalniałem pamięć freemem i appmanem oraz restartowałem tela nic nie pomaga ;/
Ostatnio zmieniony 23 paź 2009, 18:09 przez marcinx125, łącznie zmieniany 1 raz.
X8 black ROOTED
GingerDX v21 Android 2.3.7
Kernel alfs v5
Odblokowany bootloader
MDDI, OC 748, ODEX, UV.
Obrazek
Wejdż i pobieraj z rapidshare duuużo taniej! :)

marcinx125
-#20
-#20
Posty: 77
Rejestracja: 25 kwie 2009, 13:18

Re: Tony Hawk Pro Skater N-Gage w SIS.

Post autor: marcinx125 » 23 paź 2009, 18:13

przecież pisałem że restartowałem fona :P
Zrobiłem formata karty i tela i wszystko git :8 polecam :) i oczywiście piwko leci :]
Mam jeszcze jedno pytanie czy są do tego kody :?: jak są prosze tu podać.
X8 black ROOTED
GingerDX v21 Android 2.3.7
Kernel alfs v5
Odblokowany bootloader
MDDI, OC 748, ODEX, UV.
Obrazek
Wejdż i pobieraj z rapidshare duuużo taniej! :)

Awatar użytkownika
Expect
-#10
-#10
Posty: 13
Rejestracja: 09 kwie 2009, 08:49
Lokalizacja: Ełk

Re: Tony Hawk Pro Skater N-Gage w SIS.

Post autor: Expect » 20 lis 2009, 11:48

szkoda że na mojej 6680 nie działa :(

ODPOWIEDZ