Wolfenstein3D

Gry przeznaczone na telefony:
Nokia 7650, 3600, 3620, 3650, 3660, N-Gage, N-Gage QD, 6600, 3230, 6260, 6620, 6670, 7610, 6630, 6680, 6681, 6682, N70, N72, N90
Panasonic X700, X800
Samsung: SGH-D720, SGH-D730, SGH-Z600
Sendo X, X2 Siemens SX1 Lenovo P930
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morfeusz
-#admin
-#admin
Posty: 598
Rejestracja: 13 sie 2007, 18:11
Lokalizacja: Skawina
Kontakt:

Wolfenstein3D

Post autor: Morfeusz » 03 wrz 2007, 18:24

Obrazek
Gra śmiga na 6600 myślę że na starszych fonach też pójdzie ! Jako takiego opisu niema bo każdy zna tą grę !



style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-7480177972490305"
data-ad-slot="6169400291">

Ostatnio zmieniony 21 gru 2007, 14:44 przez Morfeusz, łącznie zmieniany 2 razy.

sewys
Posty: 3
Rejestracja: 08 paź 2007, 23:51
Lokalizacja: Poznañ

Post autor: sewys » 14 lis 2007, 00:47

hmm a jest moze wersiaj na nokie e50 bo ta nie dzila :-((((

Awatar użytkownika
Andy
Posty: 5
Rejestracja: 02 wrz 2007, 11:03
Lokalizacja: Polska, Zgierz
Kontakt:

Post autor: Andy » 14 lis 2007, 08:11

To jest gra na v2, wiêc na v3 raczej nie zatrybi ;)

Awatar użytkownika
hihaczZ
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 288
Rejestracja: 23 sie 2007, 13:34
Lokalizacja: Czestochowa
Kontakt:

Post autor: hihaczZ » 14 lis 2007, 09:20

sewys pisze:hmm a jest moze wersiaj na nokie e50 bo ta nie dzila :-((((


Jest na C2Doom ' a o wiele lepsza od tej :) :P

sewys
Posty: 3
Rejestracja: 08 paź 2007, 23:51
Lokalizacja: Poznañ

Post autor: sewys » 14 lis 2007, 14:03

mmm to musze sprobowaæ jak bym mia³ problem to siê zg³osze. ten c2doom to jaks emulatro jest czy gierka doom hehe i czy daje rade na e50

Awatar użytkownika
Morfeusz
-#admin
-#admin
Posty: 598
Rejestracja: 13 sie 2007, 18:11
Lokalizacja: Skawina
Kontakt:

Post autor: Morfeusz » 14 lis 2007, 17:29

to nie jest wersja na s60v3 dział jest zatytułowany s60v1/S60v2 więc nie v3 !

sewys
Posty: 3
Rejestracja: 08 paź 2007, 23:51
Lokalizacja: Poznañ

Post autor: sewys » 17 lis 2007, 00:57

przepraszam !!! wiem wiem ze to jest na 2 ale zalezalo mi na tej grze dlatego zapytalm tutaj.

Awatar użytkownika
Sarin
-#10
-#10
Posty: 36
Rejestracja: 18 sie 2007, 16:35
Lokalizacja: krk
Kontakt:

Post autor: Sarin » 05 lut 2008, 14:50

Ma ktoś levele 2-6???? Bardzo bym o nie prosił...
Oddany NBA a szczególnie Mavs...
Obrazek

Awatar użytkownika
glukkon7
-#10
-#10
Posty: 46
Rejestracja: 05 lis 2009, 13:44
Lokalizacja: Krosno

Re: Wolfenstein3D

Post autor: glukkon7 » 09 lis 2009, 15:32

Ja chce full version!!!!!!!! :)
Pod względem literatury rozumię zasadę maksymalizacji semantycznej niewspółmierności wobec formalnych środków ekspresji :)

jolopa
-#10
-#10
Posty: 19
Rejestracja: 02 kwie 2010, 08:48

Re: Wolfenstein3D

Post autor: jolopa » 20 cze 2010, 08:12

na noki 6600 działa bez zarzutu:-)

Awatar użytkownika
MareckiGTI
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 1199
Rejestracja: 01 lut 2010, 23:18

Re: Wolfenstein3D

Post autor: MareckiGTI » 20 cze 2010, 14:30

Na N70 śmiga aż miło.
Obrazek

tarasik
Posty: 3
Rejestracja: 20 gru 2009, 10:01

Re: Wolfenstein3D

Post autor: tarasik » 21 cze 2010, 15:53

Morfeusz mozesz poszukać Full version ???

ODPOWIEDZ