Gra w Javie oraz jej nie testowałem
![]() |
jak to zainstalować a nokie 5530? po rozpakowaniu mam cały folder plików
|
|
Po pierwsze i ostatnie zapewne otworzyłeś plik *.jar, który powinieneś zainstalować a nie przeglądać.
jeśli to robisz przez X-plore to wybierz opcję "otwórz przez system" jak przez Menadżera Plików to po prostu otwórz. ![]() Nick N-gage 2.0: Tradej |
|
|
krasek1992, a jeśli pobrałeś gre i masz ja w pliku rar i po wypakowaniu go masz duzo plików i folderów to zainstaluj sobie jave na kompie i reset kompa i po problemie
Bo mam odwagę marzyć i cholerny upór by pragnienia prawdą się stały
![]() Jedna miłość,jedna wiara,jeden cel ![]() "Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość." ![]() |
|
![]() |
ok...dzieki za pomoc
zapomnialem ze nie mam zainstalowanej javy...ostatnio formata robilem
|
![]() |
na noki 5530xm po wylaczeniu klawiatury wirtualnej, jest problem tego typu ze cyt: "INICIO PULSA 5" chyba to znaczy zeby nacisnac 5
ale nie mam przeciez klawiatury a w standarowej nie ma numerycznych, są tylko strzalki, A,B,C,D i jak jest zalaczona to zaslania czesc gry... Jak to ominac ??
|
![]() |
nie mam pojecia...u mnie jest ten sam problem
|
![]() |
A nie masz tam jakiegoś klawisza OK? w awili u kumpla to działa albo spróbuj nacisnąć na gościa... Moim zdaniem od GTA4 lepsze jest Sains Row 2 jeśli chodzi o gry Jawa
Brecht to zdrowie
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość