Prince of Persia HD

S60v5
Gry na Symbiana 5-tej edycji.
Nokia: 5800XpressMusic, N97, 5530, 5230, c6, Samsung Omnia HD, SE Satio,
Awatar użytkownika
mrowkarz24
Moderator
Moderator
Posty: 2644
Rejestracja: 26 wrz 2007, 20:42
Lokalizacja: jelenia gora

Prince of Persia HD

Post autor: mrowkarz24 » 07 wrz 2009, 22:43

Obrazek

Prince of Persia HD

Tym razem gracz wciela się w postać księcia Persji, który za pomocą magii walczy z potworami, smokami i innymi stworzeniami, aby ocalić świat.
Przygody księcia Persji rozgrywają się w niesamowicie malowniczym krajobrazie 3D, zwięczonym fajną grafiką


Obrazek




style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-7480177972490305"
data-ad-slot="6169400291">

Każdy nasz nowy kolega musi to czytać

Obrazek

announces/regulamin-forumowicza-t4536.html

Awatar użytkownika
jedker
Posty: 7
Rejestracja: 02 lip 2009, 10:23

Re: Prince of Persia HD S60v3 S60v5 detaliczna

Post autor: jedker » 07 wrz 2009, 23:17

mylacy tytul. na 6220 cls nie smiga, tzn uruchamia sie, ale jest moze cwiartka obrazu i zero reakcji.

Awatar użytkownika
Neo
-#admin
-#admin
Posty: 5037
Rejestracja: 24 sty 2009, 23:34
Lokalizacja: Wielgie
Kontakt:

Re: Prince of Persia HD S60v3 S60v5 detaliczna

Post autor: Neo » 07 wrz 2009, 23:35

bo to rozdzielczość na omnie HD o czym nie napisał...
czyli s60v5 a nie v3 :P
http://androidos.webig.pl
Najbardziej zROOTowany blog w sieci!! Wszystko na temat ROOTowania/Wgrywania CWM na smartfony!!!
http://windowsmania.pl - Forum o Windows Phone

Awatar użytkownika
Nikt_Ważny
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 6457
Rejestracja: 11 lut 2008, 22:05

Re: Prince of Persia HD S60v3 S60v5 detaliczna

Post autor: Nikt_Ważny » 07 wrz 2009, 23:36

ale pisze v3 i v5


EDIT///o poprawiłes :)

marcink
Posty: 4
Rejestracja: 08 mar 2009, 23:48

Re: Prince of Persia HD S60v5

Post autor: marcink » 15 wrz 2009, 13:53

na mojej 5800 instaluje sie poprawnie ale nie da się uruchomić

dar0
Posty: 1
Rejestracja: 21 wrz 2009, 23:38

Re: Prince of Persia HD S60v5

Post autor: dar0 » 22 wrz 2009, 08:22

Na omni hd odpala ale trzeba kod wpisać jakiś. wiec proszę o jego wstawienie! :)

ghostdog
Posty: 1
Rejestracja: 29 lip 2009, 13:01

Re: Prince of Persia HD S60v5

Post autor: ghostdog » 26 wrz 2009, 19:30

instalacja bez problemu ale nie da sie odpalic

Awatar użytkownika
Neo
-#admin
-#admin
Posty: 5037
Rejestracja: 24 sty 2009, 23:34
Lokalizacja: Wielgie
Kontakt:

Re: Prince of Persia HD S60v5

Post autor: Neo » 26 wrz 2009, 19:36

Gra jest tylko dla omni HD
darecki jezeli to wersja trial to podpisuj- jak nie masz pewności pisz- niesprawdzona... oki?
http://androidos.webig.pl
Najbardziej zROOTowany blog w sieci!! Wszystko na temat ROOTowania/Wgrywania CWM na smartfony!!!
http://windowsmania.pl - Forum o Windows Phone

Awatar użytkownika
mrowkarz24
Moderator
Moderator
Posty: 2644
Rejestracja: 26 wrz 2007, 20:42
Lokalizacja: jelenia gora

Re: Prince of Persia HD S60v5

Post autor: mrowkarz24 » 26 wrz 2009, 20:12

ok , ja wrzystko wiem szukałem klucza ale jest problem z tamta strona co miałem ta gre ale otym ciagle pamietam :)
Każdy nasz nowy kolega musi to czytać

Obrazek

announces/regulamin-forumowicza-t4536.html

leoswith2008
Posty: 1
Rejestracja: 17 wrz 2009, 11:49

Re: Prince of Persia HD S60v5

Post autor: leoswith2008 » 11 paź 2009, 10:38

na mojej i8910 hd instaluje sie ok ale jest jakis kod i nie wiem co wpisać prosze napisać jaki to kod :|

Awatar użytkownika
Neo
-#admin
-#admin
Posty: 5037
Rejestracja: 24 sty 2009, 23:34
Lokalizacja: Wielgie
Kontakt:

Re: Prince of Persia HD S60v5

Post autor: Neo » 11 paź 2009, 10:42

użytkownik, który to wstawił.. nie miał możliwości jej sprawdzić.. a gra jest bez klucza ani bez kraka..
http://androidos.webig.pl
Najbardziej zROOTowany blog w sieci!! Wszystko na temat ROOTowania/Wgrywania CWM na smartfony!!!
http://windowsmania.pl - Forum o Windows Phone

Awatar użytkownika
Dziewan
-#20
-#20
Posty: 54
Rejestracja: 22 wrz 2008, 16:58

Re: Prince of Persia HD S60v5

Post autor: Dziewan » 13 paź 2010, 16:38

marcink pisze:na mojej 5800 instaluje sie poprawnie ale nie da się uruchomić

Mi na N97 tak samo!! ...
Obrazek

flowvirrus
-#10
-#10
Posty: 13
Rejestracja: 25 gru 2010, 15:34

Re: Prince of Persia HD S60v5

Post autor: flowvirrus » 25 gru 2010, 22:19

Dziewan pisze:
marcink pisze:na mojej 5800 instaluje sie poprawnie ale nie da się uruchomić

Mi na N97 tak samo!! ...


U mnie na c6-00 tak samo.. Próbuję odpalić i nic się nie dzieje. Tylko tak jakby ikony się odświeżają.

Adamo90
-#10
-#10
Posty: 12
Rejestracja: 21 lut 2011, 14:21
Lokalizacja: Włocławek
Kontakt:

Re: Prince of Persia HD

Post autor: Adamo90 » 09 mar 2011, 21:12

Aktualnie gra nie zadziała na żadnym telefonie - wymagany jest kod, którego autor nie podał.
http://www.jakubstaszak.pl - projektowanie i tworzenie stron internetowych, polecam osobiście!

Awatar użytkownika
stankovi23
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 3955
Rejestracja: 10 mar 2010, 19:41
Lokalizacja: Las Vegas
Kontakt:

Re: Prince of Persia HD

Post autor: stankovi23 » 09 mar 2011, 21:27

Spróbuj tej :
Prince of Persia HD v1.0.5



style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-7480177972490305"
data-ad-slot="6169400291">

Obrazek
SlimBean 4.2.1
Darmowe Gry Android

ODPOWIEDZ