[Milestone] Cronos Froyo Milestone

Modyfikacje i romy dla telefonów motorola.
Awatar użytkownika
chojrak82
-#10
-#10
Posty: 29
Rejestracja: 27 sie 2008, 22:14

Re: [Milestone] Cronos Froyo Milestone

Post autor: chojrak82 » 02 lut 2011, 19:15

Witam,
mam ten sam problem co poprzednik.
na wyświetlaczu napis "Cronos" który ciągle błyska.
Robiłem już wipe wszystkiego i ciągle jest to samo.
Mod instalowałem z G.O.T openrecovery oraz zgodnie z instrukcją, za każdym razem robiąc restart telefonu.
Prosze o pomoc, co mogłem zrobic nie tak?

Edit: Oczywiście na Milestone :P
Pozdr,

Awatar użytkownika
Neo
-#admin
-#admin
Posty: 5037
Rejestracja: 24 sty 2009, 23:34
Lokalizacja: Wielgie
Kontakt:

Re: [Milestone] Cronos Froyo Milestone

Post autor: Neo » 02 lut 2011, 19:53

bootloop... jaką wersję gota używasz 2.XX ?
http://androidos.webig.pl
Najbardziej zROOTowany blog w sieci!! Wszystko na temat ROOTowania/Wgrywania CWM na smartfony!!!
http://windowsmania.pl - Forum o Windows Phone

Awatar użytkownika
chojrak82
-#10
-#10
Posty: 29
Rejestracja: 27 sie 2008, 22:14

Re: [Milestone] Cronos Froyo Milestone

Post autor: chojrak82 » 02 lut 2011, 20:01

Włąśnie udało mi się uruchomić telefon.
jak nie wiem?
mam wersje 2.36, taka jaka powinna być przed instalacją.
Po uruchomieniu tel musiałem pobrać Launchera z internetu, bo go nie było ?!
Pytanie jak dobrać oryginalny launcher od Froyo i czy znowu się coś nie posypie

Awatar użytkownika
Neo
-#admin
-#admin
Posty: 5037
Rejestracja: 24 sty 2009, 23:34
Lokalizacja: Wielgie
Kontakt:

Re: [Milestone] Cronos Froyo Milestone

Post autor: Neo » 02 lut 2011, 22:03

lepiej wgrać już adwlauncher sx
http://androidos.webig.pl
Najbardziej zROOTowany blog w sieci!! Wszystko na temat ROOTowania/Wgrywania CWM na smartfony!!!
http://windowsmania.pl - Forum o Windows Phone

Awatar użytkownika
chojrak82
-#10
-#10
Posty: 29
Rejestracja: 27 sie 2008, 22:14

Re: [Milestone] Cronos Froyo Milestone

Post autor: chojrak82 » 02 lut 2011, 22:26

A dlaczego odradzasz oryginalny lauch Froyo?

Awatar użytkownika
Neo
-#admin
-#admin
Posty: 5037
Rejestracja: 24 sty 2009, 23:34
Lokalizacja: Wielgie
Kontakt:

Re: [Milestone] Cronos Froyo Milestone

Post autor: Neo » 02 lut 2011, 22:28

jest wolniejszy..

dobra nie oftopujmy kolego...
http://androidos.webig.pl
Najbardziej zROOTowany blog w sieci!! Wszystko na temat ROOTowania/Wgrywania CWM na smartfony!!!
http://windowsmania.pl - Forum o Windows Phone

tred102
Posty: 8
Rejestracja: 07 sty 2013, 16:55

Re: [Milestone] Cronos Froyo Milestone

Post autor: tred102 » 07 sty 2013, 17:07

Przejście z G1 na Milestone to naturalny proces ewolucyjny, nie ma co się dziwić koledze :)

ODPOWIEDZ