[Nawigacja] Nokia maps

vabazco
Posty: 3
Rejestracja: 19 lis 2009, 23:45

Re: Nokia maps

Post autor: vabazco » 20 lis 2009, 16:27

Jak ktos ma problemy z certyfikatem z tą wersją Nokia Maps 3, bo ja na swoim fonie tez mialem taki problem ze wyskakiwal mi blad certyfikatu chodz mam shackowany soft, to udalo mi sie to zorbic nastepujacym sposobem:

1. Instalujemy Nokia Maps 3.1.2602



2. Instalujemy Nokia Maps 3.1.4401



I smiga wszytsko idealnie... :)
Pozdrawiam,
Vabazco

Awatar użytkownika
Nikt_Ważny
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 6457
Rejestracja: 11 lut 2008, 22:05

Re: Nokia maps

Post autor: Nikt_Ważny » 21 lis 2009, 07:14

vabazco, a ta 3.1.xxxx jest crakowana??

vabazco
Posty: 3
Rejestracja: 19 lis 2009, 23:45

Re: Nokia maps

Post autor: vabazco » 23 lis 2009, 01:48

Obie scrackowane, dzialaja dzisiaj sprawdzalem. Jak znajde gdzies dzialajaca 3.1.8 to tez zapodam linka, bo w tej co jest link pare postow wczesniej to mi wyskakuje blad certyfikatu...
Pozdrawiam,
Vabazco

Awatar użytkownika
Nikt_Ważny
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 6457
Rejestracja: 11 lut 2008, 22:05

Re: Nokia maps

Post autor: Nikt_Ważny » 23 lis 2009, 04:08

vabazco, no kolego browarek dla ciebie smiga te ovi maps czy jak to sie tam zwie :) i znacznie szybciej chodzi od nokia maps 2.0 :)

dipser
Posty: 1
Rejestracja: 02 kwie 2010, 17:30

Re: Nokia maps

Post autor: dipser » 06 kwie 2010, 15:57

ja mam taki problem, że używając tej aplikacji czy garmina cos mi gps nie lapie.... posiadam n95

Awatar użytkownika
DonRicardo84
-#10
-#10
Posty: 11
Rejestracja: 17 paź 2009, 11:45
Lokalizacja: Kalisz

Re: Nokia maps

Post autor: DonRicardo84 » 15 kwie 2010, 14:18

Poproszę o jekieś szczegóły do tel scracowanej mapy

Awatar użytkownika
Nikt_Ważny
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 6457
Rejestracja: 11 lut 2008, 22:05

Re: Nokia maps

Post autor: Nikt_Ważny » 15 kwie 2010, 14:20

DonRicardo84,możesz jaśniej?scrakowanej mapy?

ollo23
Posty: 5
Rejestracja: 12 kwie 2010, 22:14

Re: Nokia maps

Post autor: ollo23 » 24 kwie 2010, 18:32

A da sie coś zrobić jeśli mam wgraną fabrycznie nokia maps (nokia 6220) i straciło to ważność (na 3 miesiące było chyba) to jakoś to skrakowac?

silasik
Posty: 2
Rejestracja: 09 paź 2008, 21:53

Re: Nokia maps

Post autor: silasik » 12 sie 2010, 22:22

Czy Ovi maps zadziala na nokia E 50???Czy w ogole nokia maps dziala na noki E 50 ?? Jesli tak to jaka wersja??

arti2006
-#10
-#10
Posty: 11
Rejestracja: 05 mar 2009, 18:05
Lokalizacja: ChełM

Re: Nokia maps

Post autor: arti2006 » 13 sie 2010, 10:07

Dokładnie nie jestem pewien, ale jak ja próbowałem zainstalować Ovi mapy na swoją E51 to nic z tego nie wyszło;/ działaja tylko Nokia maps 2.0 ;)

timus221
-#20
-#20
Posty: 66
Rejestracja: 27 gru 2008, 20:34

Re: Nokia maps

Post autor: timus221 » 29 sie 2010, 12:09

Mam problem gdyz kiedy podlaczam kabel usb do komputera i daje karta pamieci to nie znajduje mi tam folderu cities, natomiast w komorce w menadżerze plików go widzę.Prosze o pomoc ;]

Awatar użytkownika
Meler
-#admin
-#admin
Posty: 4796
Rejestracja: 25 sie 2009, 18:45
Kontakt:

Re: Nokia maps

Post autor: Meler » 29 sie 2010, 12:15

Może posiada atrybut ukryty. Dlatego X-plore widzi bo ma zaznaczoną opcje a komputer nie
Wszystkie moje spolszczenia są podpisane certyfikatem BINPDA!

timus221
-#20
-#20
Posty: 66
Rejestracja: 27 gru 2008, 20:34

Re: Nokia maps

Post autor: timus221 » 29 sie 2010, 13:07

To jak zrobic zeby komputer tez widzial ? :|

Awatar użytkownika
Ikarus63
-#40
-#40
Posty: 263
Rejestracja: 10 sty 2010, 17:28
Lokalizacja: Gdynia

Re: Nokia maps

Post autor: Ikarus63 » 29 sie 2010, 13:14

timus221 pisze:To jak zrobic zeby komputer tez widzial ? :|
W kompie gdy przegladasz pamieć telefonu/karty wchodzisz w Narzędzia - Opcje folderów ... - Widok (zakładka) i znajdujesz na liście na dole opcje '' Pokaż ukryte pliki i foldery'' :]
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Osoba sprytna unika problemów , osoba mądra je rozwiązuje ...

Awatar użytkownika
Meler
-#admin
-#admin
Posty: 4796
Rejestracja: 25 sie 2009, 18:45
Kontakt:

Re: Nokia maps

Post autor: Meler » 29 sie 2010, 13:29

Jesli posiadasz wirusa to i tak nie zobaczysz, blokuje on dostep do ukrytych katalogów, wirus ten jest bardzo popularny
Wszystkie moje spolszczenia są podpisane certyfikatem BINPDA!

ODPOWIEDZ