[Nawigacja] Nokia maps

ODPOWIEDZ
timus221
-#20
-#20
Posty: 66
Rejestracja: 27 gru 2008, 20:34

Re: Nokia maps

Post autor: timus221 » 29 sie 2010, 13:45

Dalem zeby mi wyswietlało ukryte pliki jednak dalej nie mam folderu cities ;/

Awatar użytkownika
Meler
-#admin
-#admin
Posty: 4796
Rejestracja: 25 sie 2009, 18:45
Kontakt:

Re: Nokia maps

Post autor: Meler » 29 sie 2010, 13:51

W pasku adresu (tam gdzie jest ścieżka folderu) wpisz

x:\cites

gdzie x to litera Twojego podłaczonego telefonu
Wszystkie moje spolszczenia są podpisane certyfikatem BINPDA!

timus221
-#20
-#20
Posty: 66
Rejestracja: 27 gru 2008, 20:34

Re: Nokia maps

Post autor: timus221 » 29 sie 2010, 18:25

Dalej nie znajduje...

Awatar użytkownika
Meler
-#admin
-#admin
Posty: 4796
Rejestracja: 25 sie 2009, 18:45
Kontakt:

Re: Nokia maps

Post autor: Meler » 29 sie 2010, 18:32

dziwne, możesz spróbować ostatniego sposobu.

Bierzesz start - uruchom, wpisujesz cmd i klikasz enter

wyskoczy Ci czarne okienko wpisz teraz
attrib x:\cites -h -r -a -s i enter
jeśli jest ten katalog to będzie on na pewno widoczny, w przeciwnym razie go nie ma.
Pamiętaj że X to literka pod którą przypisany jest Twój podłączony telefon
Wszystkie moje spolszczenia są podpisane certyfikatem BINPDA!

timus221
-#20
-#20
Posty: 66
Rejestracja: 27 gru 2008, 20:34

Re: Nokia maps

Post autor: timus221 » 29 sie 2010, 20:53

Czyli co mam wpisac pod literke x np. Komputer\Nokia N95\i cos tam co ty napisales ;D ? czy cos innego ?

Awatar użytkownika
Meler
-#admin
-#admin
Posty: 4796
Rejestracja: 25 sie 2009, 18:45
Kontakt:

Re: Nokia maps

Post autor: Meler » 29 sie 2010, 20:56

podłącz telefon w trybie pamięci masowej
Wszystkie moje spolszczenia są podpisane certyfikatem BINPDA!

Awatar użytkownika
Meler
-#admin
-#admin
Posty: 4796
Rejestracja: 25 sie 2009, 18:45
Kontakt:

Re: [Nawigacja] Nokia maps

Post autor: Meler » 21 paź 2010, 09:10

Wszystkie moje spolszczenia są podpisane certyfikatem BINPDA!

rfk91
Posty: 7
Rejestracja: 26 lut 2011, 10:01

Re: [Nawigacja] Nokia maps

Post autor: rfk91 » 23 maja 2011, 18:57

PanPrzyjacielski pisze:Proszę re-up

http://www.4shared.com/file/KN8mApTW/No ... OS9xU.html

Podczas instalacji wyskakuje komunikat: "Nie można zainstalować. Najpierw zainstaluj pakiet podstawowy"
Co z tym zrobić ?

EDIT: Już zainstalowałem wersję ze strony Nokia Ovi, przy pierwszym uruchomieniu pobrało mi z konta jakieś 2 zł a korzystałem tylko z WiFi :zly:
Za każdym razem będzie pobierać pieniądze z konta ?

ODPOWIEDZ