[Nawigacja] Route66 Mobile7 v7.3.545 PL

Awatar użytkownika
sebowsky
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 1305
Rejestracja: 16 paź 2007, 17:54
Lokalizacja: Czarny Dunajec
Kontakt:

[Nawigacja] Route66 Mobile7 v7.3.545 PL

Post autor: sebowsky » 23 sie 2008, 15:35

Route66 Mobile7 v7.3.545

Route 66 to jedna z lepszych nawigacji dostępnych na telefon. Opis instalacji:
1. Należy podpisać aplikację.
2. Instalujemy.
3. Na karcie pamięci w system/apps/route66/ tworzymy folder maps.
folder można utworzyć za pomocą czytnika lub w trybie transfer danych.
4.Wrzucamy mapkę do tegoż folderu.
5. Uruchamiamy program i włączamy rejestrację przez internet.
6. Zarejestruje się przy pomocy dowolnego 16 liczbowego kodu.
Pierwsze połączenie z satelitą GPS może potrwać kilka minut.




ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Program:


style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-7480177972490305"
data-ad-slot="6169400291">



Mapa Europy Środkowej, w tym Polski (181MB):


style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-7480177972490305"
data-ad-slot="6169400291">



Spolszczenie. Wrzucić do folderu system/Apps/Route66/:


style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-7480177972490305"
data-ad-slot="6169400291">




Cała Europa w jednym pliku:



style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-7480177972490305"
data-ad-slot="6169400291">





Enjoy!
Ostatnio zmieniony 25 sie 2008, 12:34 przez sebowsky, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
waliszak2
-#10
-#10
Posty: 15
Rejestracja: 03 gru 2007, 22:57
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: waliszak2 » 23 sie 2008, 18:08

wiesy moze jakie pokrycie procentowe ma mapa polski ?

Awatar użytkownika
sebowsky
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 1305
Rejestracja: 16 paź 2007, 17:54
Lokalizacja: Czarny Dunajec
Kontakt:

Post autor: sebowsky » 24 sie 2008, 02:50

Takie jak w garminie :)
Niedługo wrzucę nową nawigację z >99% pokryciem
Obrazek

Awatar użytkownika
sebowsky
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 1305
Rejestracja: 16 paź 2007, 17:54
Lokalizacja: Czarny Dunajec
Kontakt:

Post autor: sebowsky » 24 sie 2008, 03:01

Proszę bardzo. Czekam z niecierpliwością. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
sebowsky
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 1305
Rejestracja: 16 paź 2007, 17:54
Lokalizacja: Czarny Dunajec
Kontakt:

Post autor: sebowsky » 24 sie 2008, 16:41

Masz link emule:


style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-7480177972490305"
data-ad-slot="6169400291">

Ostatnio zmieniony 25 sie 2008, 12:35 przez sebowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
darek1111
-#10
-#10
Posty: 15
Rejestracja: 19 sie 2008, 14:04

Post autor: darek1111 » 25 sie 2008, 00:39

@sebowsky czy ta nawigacja która masz zamiar wrzucić będzie PL, czy bedzie polski glos, bedzie korzystac z wew. GPS? no i kiedy mozemy sie jej spodziewac? :) gramin mi juz nie wystarcza ;P

Awatar użytkownika
sebowsky
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 1305
Rejestracja: 16 paź 2007, 17:54
Lokalizacja: Czarny Dunajec
Kontakt:

Post autor: sebowsky » 25 sie 2008, 03:06

Jest po polsku, działa z wewnętrznym GPSem, ma pokrycie >99% (widać wszystkie uliczki w mojej wsi, nawet polne), jest ponad 70,000 punktów POI,Adixxx, zaoferował się, że pierwszy to wrzuci a więc czekamy :)
Obrazek

matvaaa
Posty: 3
Rejestracja: 18 sie 2008, 14:49

Post autor: matvaaa » 25 sie 2008, 11:57

dziala na e65 ? i czy jak to sie laczy z netem moze ktos powiedziec . i czy za gps sie placi pozniej

matvaaa
Posty: 3
Rejestracja: 18 sie 2008, 14:49

Post autor: matvaaa » 25 sie 2008, 12:22

Hmmm ale w n73 nie ma odbiornika GPS wbudowanego czyli na bluetooth tak ? A w e65 jestem pewien ze jest bo moj starszy ja ma i jest moduł GPS . Ewentualnie wypowie sie moze osoba ktora ma e65 i dobrze sie zna .

Awatar użytkownika
sebowsky
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 1305
Rejestracja: 16 paź 2007, 17:54
Lokalizacja: Czarny Dunajec
Kontakt:

Post autor: sebowsky » 25 sie 2008, 12:25

Adixxx pisze:jeszcze nie scrackowana.

Adixxx pisze:i jest darmowa.

Hehe coś słaba ta konkluzja :P Po czym stwierdziłeś że jest darmowa?
Ostatnio zmieniony 25 sie 2008, 12:25 przez sebowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Const
-#30
-#30
Posty: 191
Rejestracja: 02 lis 2007, 20:04
Kontakt:

Post autor: Const » 25 sie 2008, 12:25

Wszystko to spełnia ma E50 :D. NIedługo kupię kartę 2GB i wgram Route'a :).

Adixxx, czekam na v8 :).
Obrazek

Problem z certyfikatami? Kliknij tutaj :).

DJ Constrance's Streemo

Awatar użytkownika
sebowsky
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 1305
Rejestracja: 16 paź 2007, 17:54
Lokalizacja: Czarny Dunajec
Kontakt:

Post autor: sebowsky » 25 sie 2008, 12:28

matvaaa pisze:A w e65 jestem pewien ze jest bo moj starszy ja ma i jest moduł GPS

E65 nie ma wbudowanego modułu GPS.
Obrazek

ODPOWIEDZ