no i programy na telefon i pythona tez na telefon musisz zainstalowac
i napisz co to za aplikacje próbujesz odpalic
|
moze po prostu musisz zainstalowac starsza paczke megamodulepack2.01 bo nie wszystkie aplikacje działaja pod nowego
no i programy na telefon i pythona tez na telefon musisz zainstalowac i napisz co to za aplikacje próbujesz odpalic
Bo mam odwagę marzyć i cholerny upór by pragnienia prawdą się stały
![]() Jedna miłość,jedna wiara,jeden cel ![]() "Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość." ![]() |
|
![]() |
przy probie wgrania megamodulepack2.01 wyskakuje blad uaktualnienia. Na pythona mam tylko aplkacje z uzyciem sensora ruchu, a "sterowniki do sensora" mam od n95 wiec moze dlatego. Programy to np poziomica, piwo czy nokmote wziete z forum
|
usun je i wtedy normalnie ci zainstaluje megamodulepack2.01 bo tez sie z z tym meczyłem pare dni a te megamodulepack2.01 maja to w sobie juz ten plugin do akcelometru
![]() Jedna miłość,jedna wiara,jeden cel ![]() "Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość." ![]() |
|
![]() |
dobra wgralem modulepack2.01 ale dalej ten sam efekt, te aplikacje tesh wgrywalem od nowa i nic. Kurcze coraz bardziej mnie to wnerwia tym bardziej ze dzisiaj u kumpla wyczailem fajna gre na czujnik ruchu, chociaz nie na pythona
|
|
usun wszystkjo co instalowałes
kazda aplikacje oraz wszystkie składniki pythona i zainstaluj wszystko na pamieci telefonu z tej paczki i niema opcji ze nie pojdzie a gra powinna ci smigac normalnie jesli nie pod pythona ![]() Bo mam odwagę marzyć i cholerny upór by pragnienia prawdą się stały
|
![]() |
wgralem to co podales i dalej to samo
byc moze jest cos nie tak z aplikacjami do czujnika ruchu, bo ta gra od kumpla mimo ze nie pod pythona zachowuje sie tak samo, inne dzialaja ok. Moze jakies inne sterowniki musze na mojego tela do niego miec?
|
|
a jaka to gra?
|
![]() |
Marble maze
|
|
moze poprostu to wina ze twoja nokia ma symbiana 9.3
|
![]() |
czyli lipa
|
![]() |
Hmmm ją próbowałem to zrobić. Na nokii N96. I nie działa. Wyskakuje mi, że składnik nie może być zaktualizowany. W katalogach systemowych jest pełno plików .py np clock.py....
|
![]() |
chlopaki jest problem bo nie moge zainstalowac acceleratora pisze ze jest "blad uaktualniania" help
|
|
repet, jesli zainstalowałes pymodulepack to nie musisz instalowac akceleratora poniwaz modulepacki maja je w sobie
|
![]() |
no to w takim razie jeded problem z glowy, teraz drugi, aplikacje na pythona z sensorem ruchu sie nie wlaczaja, instaluja sie ale nie odpalaja sie
|
|
repet, jesli twoja nokia ma os 9.3 to niestety nic z tym nie zrobisz bo wiekszosc aplikacji jest nie kompatybilne własnie z 9.3
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: korpi i 3 gości