Na mojej 6630 działa bez żadnego problemu

Przy uruchamianiu gry trzeba tylko zrestarować telefon, żeby troche RAMu zwolnic:P

|
Jak w tytule:).
Na mojej 6630 działa bez żadnego problemu ![]() Przy uruchamianiu gry trzeba tylko zrestarować telefon, żeby troche RAMu zwolnic:P ![]() Ostatnio edytowano 21 cze 2009, 22:04 przez zielny, łącznie edytowano 2 razy
Zrozumie Belg, Jamajczyk, Duńczyk, Włoch, Kubańczyk, Koreańczyk, Niemiec, Grek..Czy Irlandczyk. Polak, Hiszpan, Szwed, a potem Portugalczyk, Słowak, Fin i Czech zrozumie kto tu tańczy !!
__________ Pomogłem?? Daj coś chlusnąć<piwo> |
|
|
A przed uruchomieniem gry zrestartowałeś telefon?.
Jeśli tak to spróbuj wrzucić gre folderami na karte, albo zainstaluj gre raz jeszcze. Ja tak zrobilem i sie udało:P Zrozumie Belg, Jamajczyk, Duńczyk, Włoch, Kubańczyk, Koreańczyk, Niemiec, Grek..Czy Irlandczyk. Polak, Hiszpan, Szwed, a potem Portugalczyk, Słowak, Fin i Czech zrozumie kto tu tańczy !!
__________ Pomogłem?? Daj coś chlusnąć<piwo> |
|
|
nom zrestartowałem ale spróbuje jeszcze raz ja instalnac
i nie działa;/ Ostatnio edytowano 25 cze 2009, 20:33 przez rodrigez99, łącznie edytowano 1 raz
POMOGŁEM POSTAW PIWO
![]() |
|
|
rodrigez99,
używaj opcji edit- a nie piszesz post pod postem Forum tworzą ludzie
Nie wierzę w Boga, on we mnie też nie wierzy... ![]() ![]() ![]() |
|
|
mam freemem i appman i nic , a free memory mam 10,63
z color fixem tez nie działa
POMOGŁEM POSTAW PIWO
![]() |
|
|
kurde to juz nie wiem z czym problem, mi thps chodzil na nokii 6600 a tam mniej ramu, moze sprawdz instalke z dzialu n gage
|
|
|
|
super gra
|
|
u mnie pisze Out of memory zwalniałem pamięć freemem i appmanem oraz restartowałem tela nic nie pomaga
Ostatnio edytowano 23 paź 2009, 18:09 przez marcinx125, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
Przed włączeniem zrestartuj telefon
[size=20]WYGRAJ IPHONA, IPODA, PSP, LAPTOPA,WSZYSTKO TUTAJ
|
|
|
przecież pisałem że restartowałem fona
![]() Zrobiłem formata karty i tela i wszystko git polecam i oczywiście piwko leci Mam jeszcze jedno pytanie czy są do tego kody jak są prosze tu podać.
|
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości