Nokia E51
(Mobile Phones)
Maximum capacity for this device: May support up to 16GB
Please check with your device manufacturer for details.
Noo ciekawe czy pójdzie :o
![]() |
Noo ciekawe czy pójdzie :o ![]() SADZIĆ! PALIĆ! ZALEGALIZOWAĆ! http://www.ultrasonline.com/ref/papajjj/ Kliknij Dla Ciebie to strata 2 sekund a dla mnie to możliwość rozwoju w grze. Dzięki |
|
Pisze że 1gb do nokii 6630 i to prawda bo mam mmc Good Ram 1gb moja chodzi płynnie a kolega ma 2gb tez do tej nokii 6630 i jak włozylem ja do swojego fona to sie tak cieło wszystko ....
|
|
|
Hmmm 16GB do N95? ciekawe... trochę zaskoczony jestem...wszędzie pisze że max to 8GB
...nie liczni którzy przetrwali...
|
|
|
Do n81 16gb?? ciekawe a ja głupi kupiłem 4gb. Czy ktoś może potwierdzić że w n81 mogą być karty 8gb i 16gb??
|
|
![]() |
404 PAge Error...
o co b? |
Nie mogą, maksymalnie 4GB aby sprawnie działała. |
|
|
tak do n82 spokojnie mozesz wsadzic karte 8gb
Bo mam odwagę marzyć i cholerny upór by pragnienia prawdą się stały
![]() Jedna miłość,jedna wiara,jeden cel ![]() "Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość." ![]() |
|
![]() |
Heh mój niby do 8 gb ;] sie kiedyś sprawdzi
|
|
Jaką max karę można włożyć do e65, żeby się nie przycinała?? 4GB pójdzie, bo wiem, że 2GB to chodzi jak przecinak?? Z góry dziękuję za odpowiedź...
|
|
|
4gb chyba nie pójdzie... e65 nie obsługuje kart typu SDHC a tylko one przekraczają bariere 2gb (no chyba że mam stare info
). Bratu na e65 2gb działała bez problemu
Mów mi: Łożeh
![]() Hasło do archiwum: fonsymbian.net ![]() HTC Leo (HD2): Miri HD2 6.5.X - V 10.0 radio 2.08.50.08 Manila 2.5.20121412 |
|
|
To, że działa bez problemu 2GB to wiem... Może ktoś kto ma e65 i sprawdzał czy chodzi 4GB SDHC się wypowie na ten temat...
|
|
|
Ja miałem e65 i wsadziłem moja kartę do niej 4gb sdhc był dźwięk ze wykryło kartę ale zawieszało fona lub zamulało go na maxa
wiec masz aktualne info łożeHu
Bo mam odwagę marzyć i cholerny upór by pragnienia prawdą się stały
![]() Jedna miłość,jedna wiara,jeden cel ![]() "Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość." ![]() |
|
|
dżonson94, symbian 9.1 obsłuży maksymalnie karty SD czyli do 2gb
do 9.2 można wsadzić nawet 32gb
Nokia N95 8GB V 35.0.001
Nokia 6120 Classic V 06.01 + 8GB Toshiba Nokia N73 Music Edition V 4.0839.42.2.1 + 2GB Kingston |
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości