Są zainstalowane w folderze "Instalacje", nie moge ich przenieść do żadnego z folderów, które się wyświetlają w X-plore
![]() |
Mam nokie E50, szukałem o wysyłaniu tych pliczków, znalazłem patcha, jednak boje się hackować kome, bo dopiero co ją dostałem, no więc wciąż szukałem i dowiedziałem się o X-plore(jakoś tak), no więc dobra, odpalam go i chce zobaczyć czy wyśle gre, ale on pokazuje dysk C, otwieram tenże dysk, są foldery itd. przeszukałem wszystko a moich gierek nie ma
Są zainstalowane w folderze "Instalacje", nie moge ich przenieść do żadnego z folderów, które się wyświetlają w X-plore
|
|
Kolego, aby móc wysyłać poprawnie pliki musisz je mieć na np: Karcie pamięci w postaci instalek, nie można wysyłać zainstalowanych aplikacji, gier...Ja mam np: tak Karta Pamięci , folder Others i tam utworzony folder "Aplikacje" i w tym, że folderze instalki gier, programów (E\others\Aplikacje) Gdy już masz instalki na karcie uruchamiasz Bluetooth, następnie X-plore wybierasz plik, instalke, którą zamierzasz kmuś podesłać klikasz "opcje" wyślij przez... bluetooth i w zasadzie tyle.... Niezawsze daną instalke moża wysłać także to róznie bywa...
"Sword in My hand, Axe on My side, Valhall awaits Me, Soon I will Die..."
|
|
![]() |
No to jeszcze jedno, mam problem z instalkami bo mi sie zapisuja jako MMS, w sensie, że przychodzi taki SMS z ikoną Bluetooth, więc jak to skopiować?
|
|
Skopiujesz tylko za pomocą kabla lub czytnika kart.Wysyłając sobie przez bluetooth możesz sobie tylko zainstalować i usunąć.
Bo mam odwagę marzyć i cholerny upór by pragnienia prawdą się stały
![]() Jedna miłość,jedna wiara,jeden cel ![]() "Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość." ![]() |
|
![]() |
Nie zakładam nowego tematu, nie chce spamować xD Ale jak skasować rejestr aplikacji? Musze coś pobierać, czy nie?
|
|
Jasne że się da
RokiAlth, wejdź w x-plore>menu>narzędzia>wiadomości, wybierz plik, menu>edytuj>kopiuj albo przenieś plik odebrany przez bluetooth do dowolnego folderu co do rejestru aplikacji to nie musisz nic ściągać, wystarczy że zrobisz tak jak opisałem tutaj: poradnik-f75/usuwanie-rejestru-aplikacji-t10206.html Nokia N95 8GB V 35.0.001
Nokia 6120 Classic V 06.01 + 8GB Toshiba Nokia N73 Music Edition V 4.0839.42.2.1 + 2GB Kingston |
|
![]() |
Dziękuje wszystkim za pomoc, stawiam piwko!
|
![]() |
Sory że double post, ale tak to by nikt nie looknął, mam problemy, z tym rejestrami, da się bez hackowania? A także z wysyłaniem plików, włączam bluetooth, wchodze w X-plore, daje wyślij, pisze że szuka urządzeń, a tu nagle się aplikacja zamyka
|
|
Nie jestem pewny ale chyba bez hackowania Ci nie pokaże tych folderów, chyba że wejdź w Xplore>Menu>Tools>Configuration. Tam zaznacz wszystko. A co do drugiego problemu to ściągnij inna wersje programu.
Pamiętaj też że hackowanie systemu nie jest ani troche niebezpieczne. SYMBIAN USER !
![]() Pomogłem ? Postaw PIWO ![]() Alcatel One Touch-->Sony Ericsson T230-->Nokia 6822-->Motorola K1-->Nokia N73 ME-->Nokia 5530 XpressMusic |
|
![]() |
Mam chyba najnowszy, nie znalazłem innego, 1.35, X-plore i tak sie zamyka -.-
|
![]() |
Rifresh(Oświeżam).
Da się bez hackowania? A da się np. shackować bez karty? Prosze o pomoc, więcej mam nadzieję nie będe jej potrzebował ;p |
|
RokiAlth, do hakowania niestety potrzebna jest karta.A jeśli aplikacja wymaga złamanego systemu to nawet podpisana nic nie da.W ogóle czemu nie shakujesz fona?Gwarancji nie stracisz.
Bo mam odwagę marzyć i cholerny upór by pragnienia prawdą się stały
![]() Jedna miłość,jedna wiara,jeden cel ![]() "Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość." ![]() |
|
![]() |
Heh, wiesz co shackuje, właśnie chce to zrobić, tyle że no nie mam karty xD
Po spachowaniu rompatcherem, moge patche z karty usunąć? |
|
Właśnie lepiej ich nie usuwaj. Tak dla świętego spokoju. O ile się nie mylę E50 można shackować QuickHackKit'em.
|
|
![]() |
Mam ten programik xD
Tylko potrzebuje karte, a w końcu można kasować czy nie, bo napisałeś lepiej zostaw, więc to nie jest pewne? |
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość