Sygic Mobile Maps 10 (v.8.06)
![]() |
Ale co to może być z GPS sygnał normalnie znajduję (trochę muszę czekać aż znajdzie ale znajdzie) jeszcze dzisiaj popołudniu sprawdzę . Ja na fonie nie mam żadnych aplikacji bo telefonu mało używam a GPS się przyda więc ściągnąłem Garmina Mobile z forum i chciałem zainstalować ale miałem 5.20 zainstalowanego wiec chciałem go usunąć ale nie mogłem go znaleźć i nadpisałem to w ogóle ikony Garmina w aplikacjach nie ma dlatego zainstalowałem Sygic Mobile Maps 10
|
![]() |
Nie , ja zaraz zrobię format karty pamięci i wtedy spróbuje wgrać Garmina Mobile może pomoże .
|
![]() |
czy zauważyliście błąd jaki jest powielany już po raz chyba 3? każda kolejna wersja błędnie pokazuje kolorystykę znaków drogowych. Jest to nie powiem super bajer, czasem przydatne. No ale na autostradzie znaki są koloru zielonego a na drogach koloru niebieskiego;/ powinno być inaczej... tak jak pisałem chyba w 3 wersji w dół kolory były ok... A może ktoś wie, gdzie w kodzie programu lub plikach .ini można znaleźć linijkę określającą kolory znaków?
|
![]() |
Niemożliwe znalezienie kodu,, czy niemożliwe by ten błąd występował?
|
![]() |
mam problem bo jak instaluje go na tel to jest napisane error disk i jak na karcie pamięci to też to samo ! 1 raz instaluje tą nawigacje wcześniej miałem tylko garmina.ktoś może mi pomóc?
|
![]() |
witam mozna na inne serwery bo ten shared to dramat jakis
10 kb ;]
|
![]() |
wyskakuje po zainstalowaniu jak chcem uruchomić program wtedy wyskakuje error disc
|
![]() |
rozwiązałem ten problem . jeden z folderów które zrzuciłem na karte pamięci zmienił nazwe niewiem jakim cudem ale miał inną .usunełem go i skopiowałem jeszcze raz i działa
|
![]() |
witam mam samsunga i550 i próbowałem władowa sobie tą navi do swojego telefonu ale przy włączeniu pojawia się unexpected error!Czy to jest spowodowane tym błedem?Jeżeli tak to co mam zrobic?!Sciągnąc na nowo i ktory link.Prosze o pomoc bo jestem zielony w tych sprawach.Z gory dziekuje
|
|
Pablo84K, sprawdź dokładnie czy wszystko zrobiłeś zgodnie z instrukcją ale coś mi się wydaje że ten program po prostu nie działa na samsungach, wczoraj miałem ten sam problem z L870
Nokia N95 8GB V 35.0.001
Nokia 6120 Classic V 06.01 + 8GB Toshiba Nokia N73 Music Edition V 4.0839.42.2.1 + 2GB Kingston |
|
![]() |
jedna z poprzednich wersji mi działała!czy robie cos nie tak.wszystko do 3 punktu jestok bo co tam mozna zrobic zle,ale 4 jest nie wykonalny. Skoro SYGIC nie,garmin nie to jaka navi pojdzie na tym zlomie!zaczynam żałowac, że mam ten telefon.
|