mam problem
nokia 6220 classic shackowana
jak chce zainstalowac ngageinstakker.sisx to wyskakuje bład:
"nie mozna zainstalować"
pomorze mi ktos?
Gry n-gage na wszystkich S60v3.
|
jak chce zainsalowac to wyskakuje mi komunikat "Nie można zainstalowac"
mam n96 po hacku... ...Life is brutal and full of zasadzkass and sometimes kopas w dupas...
zaproszenia ma lockerz! http://lockerz_jumper.50gigs.net/ Pomoglem... Stawiaj browar ... ![]() zapraszam! http://www.takeagift.pl/polecam:12621 |
|
![]() |
Witam. mam nokia n81 8GB po hacku. gdy wgrywam NGageInstaller.sisx to wyskakuje mi błąd uaktualnienia co mam robić ?
|
![]() |
Zadziała to na 9.3 FP2? Mam na myśli 6730 classic.
Edit: Mam taki sam problem, jak kolega wyżej z 6220c. |
![]() |
mam nokię 6760 slide, trochę już się nakombinowałem - SecMan'em nie szło złamać, bo HalloCarbridge się wyłączał, helloOX nic nie dał, dopiero helloOX2 dał radę. Potem to gdzieś ładnie opiszę, na razie dłubię u siebie ;)
Próbuję zainstalować konsolę n gage, ale po wyświetleniu wszystkich info telefon informuje mnie, że "nie można zainstalować aplikacji". Podejrzewam ofc, że po prostu nie da się zainstalować, ale jakby ktoś mógł mi potwierdzić/zaprzeczyć, to byłbym bardzo dźwięczny ;) Ostatnio edytowano 28 kwi 2010, 14:32 przez lewar, łącznie edytowano 1 raz
|
|
pamiętam jak dawno temu również miałem ten problem zależało mi na grach n-gage więc poszukałem na forum innych uploadów i trafiłem na pliki które są w mojej paczce powyżej :D nie pamiętam w którym to było temacie, są tam więc pliki z czyjejś paczki która już jest na forum ^^ po prostu te pliki miałem jeszcze na karcie w telefonie więc udostępniam Instrukcja : 1. Instalujemy instalkę programu n-gage (największy plik) 2. Instalujemy n-gage fixes 3. Instalujemy n-gage langpack. Gry wgrywamy do folderu n-gage na karcie pamięci i instalujemy z poziomu aplikacji n-gage. W razie jakichkolwiek problemów piszcie xD
|
|
![]() |
No proszę, znaleźli się dobrzy ludzie :D:D:D działa idealnie, należy się piwo, dzięki!
Dobrze by było wrzucić to na przód czy jakoś, bo 16 strona jest zdecydowanie mniej odwiedzana ;) edit: do Twojej aplikacji nie pasuje patch.sis (ten, co waży 40 kb) - aplikacja n-gage się wyłącza. Jak znajdę odpowiedni, to dam znać ;) |
![]() |
Witam E75 z najnowszym softem i gdy chce zainstalowac N Gage najpierw mi wyskakuje ze nie jest kompatybilna z telefone, ale kontynuuje, potem mam ze n gage juz instnieje i czy zastapic wersje 1.21(1536) na 1.00(1262).
Niby mam juz N Gage ale nie mam zadnych ikon jedynie w manadzerze aplikacji mam pokazane ze mam n gage. N gage niby jest, ale jak teraz uruchomic na tym gry? Pozdrawiam |
|
nie używajcie patcha :D ja nie używam i działa xD noo mówię ściągnij grę n-gage z działu z grami n-gage i wrzuć ją na kartę pamięci do folderu n-gage
folder ten jest od razu na karcie w pierwszym oknie :D jeśli nie, należy go utworzyć xD i do niego wrzucasz gry, potem wchodzisz a aplikację n-gage (aplikacje noo i odpalasz też z poziomu aplikacji n-gage :D
|
|
![]() |
Pewus06 mógłbyś to wrzucić na inny serwer bądź zreuploadować to? Nie da się tego ściągnąć wogóle
|
![]() |
Ja tak zrobiłem i błędy wyskakują, mam wyłączonego ROMpatchera, i np. The One nie działa, AoEIII działa, wormsy nie itd..... |
![]() |
w RP+ brak wogle patchu do odblokowania :O pomocy!
|
![]() |
Witam. A ja mam problem z moją 6120c. Aplikacja N-Gage elegancko mi się zainstalowała itp. Wrzucam grę na kartę pamięci, uruchamiam N-GAGE - gra się instaluję, ale gdy chce ją włączyć to się nie da. Z aplikacji mnie nie wywala itp. Co to może być? Mam system zhackowany przez HelloOX
|