chodzi mi o coś takiego jak np w nokia 5200 czy 3110c na głównym pulpicie
jak ktoś będzie miał coś takiego będę wdzięczny ;)
![]() |
nie wiem czy istnieje takie coś... ale bardzo chętnie bym pobrał
chodzi mi o coś takiego jak np w nokia 5200 czy 3110c na głównym pulpicie jak ktoś będzie miał coś takiego będę wdzięczny ;)
|
|
W s60v3 jest takie coś od razu w sofcie, ale nie wiem jak w s60v2, poszukaj w ustawieniach wyświetlacza.
|
|
|
Pietrek199494 wchodzisz w menu>narzędzia>Ustawienia>Telefon>Tryb gotowości>Aktywny tryb gotowości i bierzesz TAK.
|
|
![]() |
Wchodze w menu>narzedzia>ustawienia>telefon>tryb gotowosci i widze "lewy klawisz wyboru" i "prawy klawisz wyboru" i w zadnym z nich nie dam rady ustawic TAK
kretyn |
![]() |
Jak by bylo w ustawieniach telefonu to bym tego nie zakladal bo kazdy glupi potrafi dojsc do ustawien... Problem jest w tym ze tego nie ma a przydaloby sie
|
|
Pietrek199494 hamuj się ze słownictwem!!! Wzorowałem się na Noki N70 bo ona ma system taki jak 6600. Spotkałem kiedyś osobę co nie potrafiła zmienić tapety, myślałem że znalezienie trybu gotowości jest dla ciebie za trudne.
Ostatnio edytowano 14 mar 2010, 15:13 przez MareckiGTI, łącznie edytowano 1 raz
|
|
![]() |
1. to chyba oczywiste ze przed zalozeniem temeatu dokladnie przeszukalem telefon w poszukiwaniu tego...
2. N70 to tez s60v2... wiec podejrzewam ze nie powinna miec trybu gotowosci ///Bastek1215:używaj polskich znaków. |
|
MareckiGTI, Najpierw poszukaj dokładnych informacji. To że N70, 6680 i N90, obsługują go to nie znaczy ze wszystkie mają tę funkcje.
|
|
![]() |
dalej szukam tego trybu gotowości... widziałem że jest coś takiego w dziale download s60v2 ale link wygasł
a nie moge tego znaleźć w internecie
|
![]() |
sorry ze post pod postem... mam coś takiego jak desk oper ale musze to włączać za każdym razem i w dodatku ma błędy... może jest coś lepszego??
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość