[Milestone] Jak poukładać to wszystko w tym androidzie.

Tu możesz pisać o problemach ze swoim smartfonem.
ODPOWIEDZ
domek2009
-#10
-#10
Posty: 38
Rejestracja: 07 cze 2009, 09:22

[Milestone] Jak poukładać to wszystko w tym androidzie.

Post autor: domek2009 » 24 lis 2011, 23:08

Siemka!

Dzisiaj odpaliłem swój pierwszy telefonik z andoirdem. zainstalowałem kilka aplikacji, i teraz jak wchodze w menu główne to jest tam totalny syf, mam motorole milestone. Czy jest sposób żeby to ogarnąć, bo szukałem i nie znalazłem nigdzie opcji tworzenia NOWEGO FOLDERU w menu głównym. A chciałbym sobie wszystko co nie potrzebne wrzucić do jednego folderu, gry do jednego aplikacje też do jednego, a tu wszystko jest nawalone i sie połapać nie da ; /. Jak to poukładać ; )

dzięki

Awatar użytkownika
radziubaker
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 361
Rejestracja: 20 sie 2011, 11:28
Lokalizacja: Manchester

Re: Jak poukładać to wszystko w tym androidzie.

Post autor: radziubaker » 24 lis 2011, 23:18

przytrzymaj dluzej palcem w menu i powinno wyskoczyc by utworzyc folder.

ewentualnie opcje menu i cos musi byc...

domek2009
-#10
-#10
Posty: 38
Rejestracja: 07 cze 2009, 09:22

Re: [Milestone] Jak poukładać to wszystko w tym androidzie.

Post autor: domek2009 » 24 lis 2011, 23:57

Obrazek - o to mi chodzi, tutaj jak przytrzymam to nic nie wchodzi. jeśli zrobie to na pulpicie to moge utworzyć folder, tylko po co mi folder na pulpicie jak tam i tak będe miał syf ;/

Awatar użytkownika
Neo
-#admin
-#admin
Posty: 5037
Rejestracja: 24 sty 2009, 23:34
Lokalizacja: Wielgie
Kontakt:

Re: [Milestone] Jak poukładać to wszystko w tym androidzie.

Post autor: Neo » 25 lis 2011, 22:07

Na pulpicie chcesz utwórzyć folder?
Taką możliwość ma TouchWiz 4.0 i Xperia Launcher, Go Launcher EX.. Tam możesz robić sobie co chcesz...
Tu nie ma takiej możliwości, to nie jest windows Mobile
http://androidos.webig.pl
Najbardziej zROOTowany blog w sieci!! Wszystko na temat ROOTowania/Wgrywania CWM na smartfony!!!
http://windowsmania.pl - Forum o Windows Phone

ODPOWIEDZ