[ Milestone ] Nie działa Wi-fi

Tu możesz pisać o problemach ze swoim smartfonem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
chojrak82
-#10
-#10
Posty: 29
Rejestracja: 27 sie 2008, 22:14

[ Milestone ] Nie działa Wi-fi

Post autor: chojrak82 » 03 lut 2011, 20:44

Witam,
po zainstalowaniu romu Cronos 1.8 mam problem z połaczeniem wi-fi.
Sieć jest znajdowana, jednak wifi ciągle się rozłącza, uwierzytelnia, łączy itp.
Wcześniej na oryginalnym romie tego nie było.
Czy ktoś miał podobnie po instalacji tego romu?
Ostatnio zmieniony 03 lut 2011, 20:44 przez Neo, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiłem temat

Awatar użytkownika
Neo
-#admin
-#admin
Posty: 5037
Rejestracja: 24 sty 2009, 23:34
Lokalizacja: Wielgie
Kontakt:

Re: [ Milestone ] Nie działa Wi-fi

Post autor: Neo » 03 lut 2011, 20:46

czy po hard resecie masz taki problem ?
Wykonaj jeżeli tego nie robiłeś..
http://androidos.webig.pl
Najbardziej zROOTowany blog w sieci!! Wszystko na temat ROOTowania/Wgrywania CWM na smartfony!!!
http://windowsmania.pl - Forum o Windows Phone

Awatar użytkownika
chojrak82
-#10
-#10
Posty: 29
Rejestracja: 27 sie 2008, 22:14

Re: [ Milestone ] Nie działa Wi-fi

Post autor: chojrak82 » 04 lut 2011, 12:53

Po twardym resecie problem nadal występuje :(

Awatar użytkownika
Neo
-#admin
-#admin
Posty: 5037
Rejestracja: 24 sty 2009, 23:34
Lokalizacja: Wielgie
Kontakt:

Re: [ Milestone ] Nie działa Wi-fi

Post autor: Neo » 04 lut 2011, 18:10

czyli musisz zmienić rom.. na nowszy lub inny.
wina romu..
http://androidos.webig.pl
Najbardziej zROOTowany blog w sieci!! Wszystko na temat ROOTowania/Wgrywania CWM na smartfony!!!
http://windowsmania.pl - Forum o Windows Phone

Awatar użytkownika
chojrak82
-#10
-#10
Posty: 29
Rejestracja: 27 sie 2008, 22:14

Re: [ Milestone ] Nie działa Wi-fi

Post autor: chojrak82 » 05 lut 2011, 10:58

problem w tym, że mam ostatnią wersję Cronosa z naszego forum a inne podobno nie są zbytnio stabilne bądź nie wszystko w nich działa jak należy ( vide wifi, gps ).

ODPOWIEDZ