Mam zaszczyt zaprezetowac wam Nokia 5800 XpressMusic. Kupilem telefon nie dawno ale dalej mnie zadziwia. Telefonik jak na swoja wielkosc jest strasznie leciutki, Aparat jak na 3,2 megapixel robi zdjecia ladne no i mozna dodac ze posiada AF, Wfi dziala bez zarzutu, z GPS-em mam male problem bo nie moze sie polaczyc .... ale mysle ze to kwestia czasu zanim dojde do tego
Duzy wyswietlacz pozwala na wpelni cieszyc sie z ogladania Filmow czy tez nawet TV:) Wbudowane stereo jest rewelacyjne, nie widzialem jeszcze telefonu zeby tak czystko gral no i glosno:D z Graniem na telefonie mozna co najmiej zapomiec chyba ze ktos ma cierliwosc do dotykowego ekranu

ze wzgledu na wieksza matryce nawet przy takiej samej ilosci mega piksli beda one i tak o niebo lepsze niz w tel a jesli chodzi o aparat w noki to sa tam szkla carl zeisa i sa to szkla !!!! wiec jakosc i tak bedzie zadowalajaca jesli chcecie robic lepsze fotki to nigdy nie ustawiajcie ISO na auto tylko jak to mozliwe na minimum np 100 lub Low i przy normlanych warunkach pogodowych zdjecia beda eleganckie zas w zaciemnionych pomieszczeniach, warunkach ustawiamy iso na Max i czasem nawet bez uzycia lampy zdjatko bedzie ok ale trzeba spodziewac sie duzych szumow na iso max czyli przy wiekszych powiekszeniach fotka bedzie zamazana