[vivaz] Nie włącza się, czasami świeci dioda!

Dział poświęcony jest problemom, które występują podczas używania telefonu. Zanim napiszesz temat, zapoznaj się z regulaminem działu.

Posty: 6
Dołączył(a): 21 lis 2008, 22:12

Fon:
n95
Soft:
v60
Sieć:
orange
Numer GG:
0
PostNapisane: 28 kwi 2012, 21:38
Witam. Posiadam telefon se vivaz u5i. Pewnego razu sam się wyłączył, i nie chce się włączyć. Przy podłączeniu do ładowarki czasami zapala się dioda, która gaśnie po jakimś czasie, a czasami nie zapala się w ogóle. To samo przy podłączeniu do USB. Komp w ogóle nie wykrywa telefonu, dlatego aktualizacja softu seusem jest niemożliwa. Nie wiem co zrobić w tym przypadku, da się jakoś inaczej wgrać oprogramowanie? Czy w ogóle co innego może być przyczyną?

Posty: 6
Dołączył(a): 21 lis 2008, 22:12

Fon:
n95
Soft:
v60
Sieć:
orange
Numer GG:
0
PostNapisane: 05 maja 2012, 10:18
Dziękuję za zainteresowanie tematem zal2
Avatar użytkownika

-#admin

Posty: 4887
Dołączył(a): 25 sie 2009, 18:45

Fon:
Samsung Galaxy I5700 Spica
Soft:
CyanogenMod 9
Sieć:
36.6
Numer GG:
5330062
Płeć:
Mężczyzna
PostNapisane: 05 maja 2012, 21:41
Jeśli po podłaczeniu telefonu do komputera i np przytrzymaniu włącznika komputer nioe wykazuje reakcji i nie wykrywa go w żaden sposób to w domu nic nie zrobisz. Jedynie wędrówka do serwisu. Jednak nie podejrzewałbym w tym przypadku softu tylko uszkodzenie hardware
Wszystkie moje spolszczenia są podpisane certyfikatem BINPDA!
Avatar użytkownika

SupportTeam

Posty: 223
Dołączył(a): 07 sty 2011, 21:30
Lokalizacja: Lubaczów
Fon:
Asus P320
Soft:
Windows M. 6.1
Sieć:
Orange
Numer GG:
10880495
Płeć:
Mężczyzna
PostNapisane: 17 maja 2012, 22:31
Możesz przeinstalować softa w trybie death phone, lecz nie wiem czy tak da rade.
[center]Obrazek
Modyfikacje gier PC! ->Klik!
Mów na mnie "Bolo"
Sony Ericsson K610i --> Samsung Star II --> Nokia N95 --> Sony Ericsson K800i --> Nokia E75 --> Nokia 5530 --> Nokia N95 - Sony Ericsson K800i --> Nokia 5310 xm --> Asus P320
Pomagam w sprawach technicznych, oprogramowaniem JAVA oraz Symbian
Avatar użytkownika

-#admin

Posty: 4887
Dołączył(a): 25 sie 2009, 18:45

Fon:
Samsung Galaxy I5700 Spica
Soft:
CyanogenMod 9
Sieć:
36.6
Numer GG:
5330062
Płeć:
Mężczyzna
PostNapisane: 18 maja 2012, 09:47
To nie jest nokia. Tu wszystko wygląda inaczej
Wszystkie moje spolszczenia są podpisane certyfikatem BINPDA!
Avatar użytkownika

-#30

Posty: 175
Dołączył(a): 06 lip 2008, 14:13
Lokalizacja: Novosibirsk
Fon:
E65&E75
Soft:
ValVe STEAM v 1.1
Sieć:
T-Mobile
Numer GG:
0
Płeć:
Mężczyzna
PostNapisane: 22 maja 2012, 23:05
Miałem praktycznie taki sam problem tylko że w noki 6300. Była ładowana całą noc a z rana telefon się sam wyłączył i nie dawał znaków "życia". Miałem telefon zastępczy a z tym poszedłem po jakiś 10 dniach do serwisu... opowiedziałem facetowi całą historię, a on mi zadał jedno pytanie: Jak długo telefon tak leżał - a ja że 10 dni. Facet powiedział w serwisie, że już nic się z nim nie da zrobić bo za długo był "sztywny" i to był koniec żywota poczciwej nokii :smutny:
Obrazek

Tak kończysz gdy wyzywasz Indianę na pojedynek nożowy!
Avatar użytkownika

-#admin

Posty: 4887
Dołączył(a): 25 sie 2009, 18:45

Fon:
Samsung Galaxy I5700 Spica
Soft:
CyanogenMod 9
Sieć:
36.6
Numer GG:
5330062
Płeć:
Mężczyzna
PostNapisane: 23 maja 2012, 08:49
Zamykam temat z powodu braku aktywności autora
Wszystkie moje spolszczenia są podpisane certyfikatem BINPDA!

Powrót do Symbian



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość