Strona 1 z 2

Prince of Persia HD

: 07 wrz 2009, 22:43
autor: mrowkarz24
Obrazek

Prince of Persia HD

Tym razem gracz wciela się w postać księcia Persji, który za pomocą magii walczy z potworami, smokami i innymi stworzeniami, aby ocalić świat.
Przygody księcia Persji rozgrywają się w niesamowicie malowniczym krajobrazie 3D, zwięczonym fajną grafiką


Obrazek




style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-7480177972490305"
data-ad-slot="6169400291">


Re: Prince of Persia HD S60v3 S60v5 detaliczna

: 07 wrz 2009, 23:17
autor: jedker
mylacy tytul. na 6220 cls nie smiga, tzn uruchamia sie, ale jest moze cwiartka obrazu i zero reakcji.

Re: Prince of Persia HD S60v3 S60v5 detaliczna

: 07 wrz 2009, 23:35
autor: Neo
bo to rozdzielczość na omnie HD o czym nie napisał...
czyli s60v5 a nie v3 :P

Re: Prince of Persia HD S60v3 S60v5 detaliczna

: 07 wrz 2009, 23:36
autor: Nikt_Ważny
ale pisze v3 i v5


EDIT///o poprawiłes :)

Re: Prince of Persia HD S60v5

: 15 wrz 2009, 13:53
autor: marcink
na mojej 5800 instaluje sie poprawnie ale nie da się uruchomić

Re: Prince of Persia HD S60v5

: 22 wrz 2009, 08:22
autor: dar0
Na omni hd odpala ale trzeba kod wpisać jakiś. wiec proszę o jego wstawienie! :)

Re: Prince of Persia HD S60v5

: 26 wrz 2009, 19:30
autor: ghostdog
instalacja bez problemu ale nie da sie odpalic

Re: Prince of Persia HD S60v5

: 26 wrz 2009, 19:36
autor: Neo
Gra jest tylko dla omni HD
darecki jezeli to wersja trial to podpisuj- jak nie masz pewności pisz- niesprawdzona... oki?

Re: Prince of Persia HD S60v5

: 26 wrz 2009, 20:12
autor: mrowkarz24
ok , ja wrzystko wiem szukałem klucza ale jest problem z tamta strona co miałem ta gre ale otym ciagle pamietam :)

Re: Prince of Persia HD S60v5

: 11 paź 2009, 10:38
autor: leoswith2008
na mojej i8910 hd instaluje sie ok ale jest jakis kod i nie wiem co wpisać prosze napisać jaki to kod :|

Re: Prince of Persia HD S60v5

: 11 paź 2009, 10:42
autor: Neo
użytkownik, który to wstawił.. nie miał możliwości jej sprawdzić.. a gra jest bez klucza ani bez kraka..

Re: Prince of Persia HD S60v5

: 13 paź 2010, 16:38
autor: Dziewan
marcink pisze:na mojej 5800 instaluje sie poprawnie ale nie da się uruchomić

Mi na N97 tak samo!! ...

Re: Prince of Persia HD S60v5

: 25 gru 2010, 22:19
autor: flowvirrus
Dziewan pisze:
marcink pisze:na mojej 5800 instaluje sie poprawnie ale nie da się uruchomić

Mi na N97 tak samo!! ...


U mnie na c6-00 tak samo.. Próbuję odpalić i nic się nie dzieje. Tylko tak jakby ikony się odświeżają.

Re: Prince of Persia HD

: 09 mar 2011, 21:12
autor: Adamo90
Aktualnie gra nie zadziała na żadnym telefonie - wymagany jest kod, którego autor nie podał.

Re: Prince of Persia HD

: 09 mar 2011, 21:27
autor: stankovi23
Spróbuj tej :
Prince of Persia HD v1.0.5



style="display:inline-block;width:970px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-7480177972490305"
data-ad-slot="6169400291">